Op weg naar een gezond gewicht

Je wilt niet meer worstelen met je gewicht, maar structureel afvallen. Je wilt je weer fit voelen. Je wilt weer met zelfvertrouwen nieuwe kleding kunnen kopen. Je wilt af van je buikje. Als BGN-gewichtsconsulente begeleid ik je op een verantwoorde manier naar een gezonde eet- en leefstijl. Ik help je veranderingen aan te brengen in je voedings- en bewegingspatroon. Met als resultaat een gezond gewicht.
Mijn interesse in je verhaal achter je overgewicht, maakt dat mijn begeleiding zeer persoonlijk is.

Je krijgt voedingsadviezen op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Je wordt gecoacht bij het maken van gezonde keuzes. Ik motiveer je om je voedingspatroon stap voor stap te veranderen. Ik ondersteun je bij het wegnemen van belemmeringen om je gedrag te veranderen.

Structurele verandering in kleine stappen

Het lukt je niet om af te vallen.

 • Heb je alle diëten al geprobeerd, maar niets werkt?
 • Wil je slanker zijn, maar niet lijnen?
 • Wil je niet langer eten wat het dieetprogramma voor die dag voorschrijft?

Wat zou je ervoor over hebben om:

 • te snappen waarom je bepaalde keuzes maakt?
 • niet meteen alles om te gooien, maar met kleine aanpassingen al resultaat te zien?
 • zelf weer de regie te hebben?

Voor een GRATIS kennismakingsgesprek: mail naar info@gewichtsconsulentrijswijk.nl of bel 0646040572.

Gratis kennismakingsgesprek!Structurele verandering

SmartSize

Grip op je hoeveelheid eten.

Wil je zelf het heft in handen nemen en je eetgewoonten blijvend veranderen? Dat kan nu met het door de Vrije Universiteit van Amsterdam ontwikkelde zeer praktische afvalprogramma SMARTsize. Het is geen dieet, maar biedt tools voor een blijvend gewichtsverlies. Ik bied dit programma nu aan voor € 180,-

Bij aanmelding vóór 1 januari 2020 ontvang je 25% KORTING op de totale kosten van dit programma (inclusief boek, toegang tot een interactieve website en ingrediënten voor kooklessen).

Geïnteresseerd?

Plezier in gezonde voeding

Wat zou je ervoor over hebben om:

 • weer blij te worden van eten en te genieten, zonder je schuldig te voelen.
 • uit alles te mogen kiezen.
 • te weten wat echt gezonde keuzes zijn.
 • de bomen door het bos in voedingsland weer te zien.
 • veel voedingstips en recepten te krijgen?

Het accent bij mijn begeleiding ligt vooral op wat je wel en niet op wat je niet mag eten. Genieten van lekker eten staat voorop. Meer verbruiken dan innemen is de crux bij afvallen.

Plezier in gezonde voeding: lees meer.

Je kunt 2 trajecten volgen:


Een individueel traject

Ik begeleid je op weg naar een gezond gewicht. De begeleiding is coachend en adviserend. Ik ondersteun, stuur en motiveer.

 • Op basis van een intakegesprek en een voedingsdagboek dat je gedurende 7 dagen invult, breng ik je huidige leefstijl in kaart.
 • We stellen samen haalbare doelen en een concreet stappenplan op.
 • Je krijgt een advies op maat. Ik houd rekening met je situatie en voorkeuren.
 • Tijdens vervolggesprekken leer je gezonde keuzes te maken en valkuilen te herkennen en te vermijden. Je krijgt praktische adviezen en vaardigheden aangereikt.
Individueel traject

Smartsize

Grip op je hoeveelheid eten.

Wil je afvallen, maar:

 • Eet je net iets te vaak te grote porties?
 • Laat je je net iets te vaak verleiden tot het eten van het lekkers uit het keukenkastje?
 • Bevat je eten vaak te veel vet, suiker of zout?

Het programma SMARTsize biedt tools om deze gewoonten te veranderen en laat zien hoe slimme porties leiden tot blijvend gewichtsverlies. Het is geen dieet. Onder mijn begeleiding kun je het door de Vrije Universiteit ontwikkelde programma SMARTsize gaan volgen. Het is een zeer praktische en wetenschappelijk onderbouwde afvalmethode. Zie: www.portiecoaching.nl.

SMARTsize tweede natuur

Ik ben met SMARTsize begonnen, omdat ik op zoek was naar een structurele manier om minder te eten. Crashdiëten had ik al vaak genoeg gedaan, met veel resultaat en veel teleurstelling als alles er weer aan kwam. In vier maanden tijd zijn veel praktische SMARTsize tips al bijna een tweede natuur geworden. Ik hoef mezelf niet veel te ontzeggen, maar vooral mijn gedrag aan te passen. Nu ik minder en gezonder eet, voel ik me beter en ben ik 10 kilo kwijt, zonder het idee te hebben dat ik er keihard mijn best voor moet doen. Het is fijn om met Yvonne aan tafel te bespreken hoe de moeilijke momentjes aan te pakken. Dit biedt steeds nieuwe manieren om een gezonder eetpatroon aan te houden.

Default Avatar55
Neeltje
10 november 2016

Nu 25% korting op Smartsize

Gewichtsconsulent Yvonne

Ik ben gediplomeerd Gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Tevens ben ik geschoold als orthopedagoge en als medisch analiste.

Lees meer over Yvonne

BGN-Gewichtsconsulent

Waarom zou je kiezen voor een gewichtsconsulent? Misschien denk je dat je het ook zelf kunt. Met mijn hulp kun je genieten van gezonde voeding zonder dat je je aan een dieet hoeft te houden. Zorgverzekeraars bieden alleen een vergoeding voor de dienst van een gewichtsconsulent wanneer hij/zij bij de BGN is aangesloten.

Waarom een BGN-Gewichtsconsulent

50,- EURO EARLYBIRD KORTING

Schrijf je voor 28 oktober in en betaal slechts 250,- euro in plaats van 300,- euro!

INSCHRIJVEN MET 50,- EURO EARLY-BIRD KORTING

Schrijf je voor 28 oktober in en betaal slechts 250,- euro in plaats van 300,- euro!

Scroll naar top