Privacybeleid

Gewichtsconsulent Rijswijk,

Wilhelminalaan 3, 2281ED Rijswijk

https://gewichtsconsulentrijswijk.nl/

info@gewichtsconsulentrijswijk.nl

+31646040572

 

AVG Privacyverklaring

Gewichtsconsulent Rijswijk gevestigd aan Wilhelminalaan 3, 2281ED in Rijswijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Gewichtsconsulent Rijswijk gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens. De gegevens verstrek je via de telefoon, via persoonlijk contact of via de e-mail. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die worden verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bepaalde ter zake doende gezondheids- en leefstijlgegevens.

Waarom is dat nodig?

Gewichtsconsulent Rijswijk heeft jouw gegevens nodig

– voor het uitvoeren van haar werkzaamheden om je te begeleiden bij het oplossen van je gewichtsproblemen.

– om een persoonlijk voedingsadvies te kunnen geven.

– om je te kunnen bellen of e-mailen indien nodig.

– voor het afhandelen van jouw betaling.

In sommige gevallen gaat het om zogenaamde ‘bijzondere” en/of “gevoelige” gegevens. Deze zijn van belang voor het verstrekken van preventieve gezondheidszorg en om mogelijk door te verwijzen naar andere zorgverleners.

 

Hoe lang bewaar ik je persoonsgegevens?

Gewichtsconsulent Rijswijk bewaart je factuurgegevens 7 jaar (wettelijk verplicht) na het einde van de begeleiding.

De andere gegevens worden bewaard zolang deze nodig zijn voor de dienstverlening. Wanneer de dienstverlening is afgerond bewaart Gewichtsconsulent Rijswijk de gegevens maximaal 5 jaar. Dit doe ik vanwege de aard van de dienstverlening. Het kan namelijk zo zijn dat je de begeleiding wilt hervatten of na afloop van de begeleiding de gegevens nog eens in wilt zien.

 

Delen met anderen

Gewichtsconsulent Rijswijk verkoopt jouw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend en alleen met jouw toestemming indien dit noodzakelijk is voor de begeleiding/advisering. Denk hierbij aan rapportage of overdracht aan andere zorgverleners zoals bijv. een diëtist. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, denk hierbij aan de webhost, sluit ik een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te laten passen of te laten verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@gewichtsconsulentrijswijk.nl. Er zal dan een afspraak worden gemaakt, waarbij een legitimatie overlegd dient te worden. Daarnaast heb je het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken of over te laten dragen aan jou of een derde partij.

Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens kun je voor elk van deze rechten aanvullende informatie vinden. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

Hoe ik persoonsgegevens beveilig

Gewichtsconsulent Rijswijk neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@gewichtsconsulentrijswijk.nl.

Jouw verbinding met de website www.gewichtsconsulentrijswijk.nl is versleuteld middels SSSL (secure socket layer). Dit kun je zien in de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk. Zo kunnen onbevoegde derden de informatie die je met ons deelt via onze website niet inzien. De server waar deze website op staat heeft een detectiesysteem tegen DDos aanvallen. De server staat in Amsterdam, Nederland.

Andere spelregels voor Gewichtsconsulent Rijswijk

– sluit het huis waarin de gegevens zich bevinden af bij het verlaten van het huis.

– de werkplek is zodanig dat het scherm niet naar (open) raamzijde is gericht.

– voert vertrouwelijke (telefoon) gesprekken in een ruimte waarin zich op dat moment geen derden bevinden.

 

Google Analytics
Om inzage te krijgen in de statistieken over het gebruik van de website en rapportages op te maken, maken wij gebruik van Google Analytics. IP adressen worden niet meegenomen en de gegevens worden niet met derden gedeeld.

 

Cookies

De website maakt alleen gebruik van functionele cookies. Deze zijn noodzakelijke voor de technische werking van de website.

 

Social media

Op mijn website staan social media knoppen. Door gebruik te maken van deze social media deel je mogelijk jouw gegevens met het betreffende sociale medium en worden er mogelijk cookies door deze partij geplaatst in je browser. Als je wilt weten wat deze derde partijen met jouw gegevens doen, dan is het raadzaam hun privacybeleid door te nemen. Dat is meestal te vinden op hun eigen website. Sommige van deze partijen slaan deze gegevens op in de Verenigde Staten.

Wijziging

Gewichtsconsulent Rijswijk heeft het recht de privacyverklaring van tijd tot tijd te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig de privacyverklaring.